Axkid 

Axkid AB is in 2009 opgericht door Tony Qvist en Tony Broberg, die beiden eerder bij verschillende bedrijven met kinderveiligheid en autostoeltjes hadden gewerkt.

 

Ze verzamelden een kernteam van mensen van bedrijven in de autostoelsector en de Zweedse auto-industrie. De eerste stoelen die het bedrijf ontwierp en produceerde, werden eind voorjaar 2011 op de markt gepresenteerd. Axkid AB werd in 2014 genoteerd aan de Spotlight-beurs.

 

Ze zijn door Dagens Industri - de toonaangevende zakenkrant in Zweden - verkozen tot een van de snelst groeiende bedrijven in Zweden!

 

Axkid de kunst van de Zweedse techniek, gecombineerd met een focus op veiligheid en een passie voor het recht van kinderen op veiligheid, werd Axkid in 2009 opgericht in Göteborg, Zweden. Ze zijn een bedrijf waar kennis en gedrevenheid zijden van dezelfde medaille zijn. Hun verlangen om nieuwe manieren te vinden om dingen te doen en de moed om de status quo uit te dagen, onderscheid Axkid vanaf het begin.

 

Axkid biedt producten aan die maximale veiligheid bieden en raden altijd aan om zo lang mogelijk naar achteren gericht te reizen. Axkid weet dat training en communicatie - zowel voor ouders als winkeliers - belangrijk is, waardoor ze een integraal onderdeel vormen van de Axkid bedrijfsconcept.

 

Axkid wil nieuwe, hogere eisen stellen aan de verkeersveiligheid van kinderen. Of het nu gaat om unieke functies, technische oplossingen of meer comfort voor zowel volwassenen als kinderen.

 

Verbeterde normen en een groter bewustzijn redden levens. Axkid oplossing is zo lang mogelijk naar achteren gericht reizen.

 

Axkid sluit nooit compromissen aan veiligheid, en ze bezuinigen er nooit op.

Axkid.png