top of page

Be In A Good Mood

Geur is mysterieus. Onweerstaanbaar. Magisch. Het is een symbool van luxe en elegantie en fascineert mensen al duizenden jaren. De schoonheid en diversiteit van de natuur bieden eindeloze mogelijkheden in elk fruit en elke bloem. Bij BE IN A GOOD MOOD zoeken we van de laagste boomtak tot de hoogste bergtop om de puurste geuren op aarde te vinden en combineren ze tot kenmerkende geuren die synoniem zijn geworden met het goede leven.

 

Waarom is BE IN A GOOD MOOD anders?

Vanaf het moment dat ze met hun werk begonnen, hebben ze zich toegewijd aan het raken van levens, in plaats van het vergaren van winst. Om de beste beschikbare geuren te creëren.Al hun geuren bevatten etherische oliën en zijn ideaal voor langdurig, mooi persoonlijk of thuisgebruik. Het is geen verrassing dat enkele van 's werelds beste spa's en salons met trots BE IN A GOOD MOOD-geuren aanbieden aan hun veeleisende klantenkring.

 

RESPECT VOOR DE NATUUR / RESPECT VOOR DIEREN / CIRCULAIRE OPLOSSINGEN / CIRCULARITEIT

Als vegetarisch merk geloven ze in het respectvol omgaan met dieren en hun leefomgeving. Ze promoten een ethos zonder wreedheid en blijven manieren innoveren om duurzame materialen te creëren.

 

Geen dierproeven!

Ze respecteren een zeer strikt ethisch handvest. Al hun geuren zijn veganistisch vriendelijk, wat betekent dat geen enkel ingrediënt is getest op dieren of afkomstig is van dierlijke oorsprong, inclusief bijen.

Ze staan ​​achter hun ethiek met betrekking tot dierproeven. Daarom hebben ze ervoor gekozen om hun geuren niet te verkopen in China, waar overheidsvoorschriften dierproeven vereisen.

Be In A Good Mood.png
bottom of page