top of page

Disclaimer

Onderstaande tekst is van toepassing op deze website. Door de webpagina's te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

 

Privacy verklaring

Wan2inspire gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. In onze Privacyverklaring geven wij aan welke soorten persoonsgegevens we verzamelen en hoe we die informatie gebruiken, delen en beschermen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie, getoonde prijzen en/ of getoonde beschikbaarheid van artikelen kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. wan2inspire aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet- beschikbaarheid.

 

Copyright© wan2inspire

De in onze uitingen (website, nieuwsbrieven, catalogi enz.) gebruikte informatie (w.o. teksten, artikeldata en veel foto’s) zijn eigendom van wan2inspire bv en worden beschermd door auteursrecht. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk toestemming is verleend door wan2inspire BV.

bottom of page