top of page

Booster Sport Europe

Coaches, trainers en topsporters gebruiken onze hersteltherapieproducten tijdens trainingen, wedstrijden of wedstrijden om het herstel te versnellen. Booster Sport Europe maakt professionele therapieproducten voor professionele en amateuratleten, trainers en therapeuten. Onze producten maken deel uit van het dagelijkse trainingsregime om u te helpen uw doelen te bereiken!

 

PERCUSSIE THERAPIE

Percussietherapie, ook bekend als neuromusculaire vibratietherapie, maakt gebruik van snelle drukpulsen in een geconcentreerd gebied om de behandeling van het myofasciale weefsel te behandelen, waardoor de bloedstroom naar verschillende kritieke gebieden wordt verbeterd, wat pijnverlichting mogelijk maakt en vervolgens de functie en het bewegingsbereik verbetert. De percussie van het massagegeweer zorgt ook voor een zachte rek die op zijn beurt de flexibiliteit, prestaties en fysieke respons verbetert.

 

Neuromusculaire vibratietherapie verschilt van traditionele massage door de omgeving van een pijnlijke spier ongevoelig te maken door middel van percussie. Het verzachten van het spierweefsel maakt de behandeling van de specifieke spierpijn mogelijk met minder merkbare pijn en ongemak, waardoor verlichting wordt geboden. Bovendien kan traditioneel masseren met menselijke handen niet in staat zijn om die moeilijk te bereiken delen van het myofasciale weefsel te penetreren, waardoor het kernprobleem niet wordt aangepakt.

 

Omdat percussietherapie wordt gebruikt om agressief te werken en diepe weefselspieren te behandelen, helpt het om de bloedcirculatie en zuurstofdistributie naar verschillende delen van uw lichaam te verbeteren, vooral op het plaatselijke actuele gebied. Dit vermindert spierpijn en krampen na de training, waardoor het vermogen van het lichaam om te genezen en te herstellen wordt versneld. Percussietherapie is niet alleen geweldig als herstelbehandeling na de training, het wordt ook gebruikt door atleten van wereldklasse als opwarmmechanisme.

 

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat percussietherapie helpt om spiervezels tot 30x effectiever te behandelen in vergelijking met regulier masseren. Percussietherapie helpt om evenwicht te brengen aan een beoogde spiergroep en om de spieren in dat gebied te versterken, terwijl het de beklemming verlicht en de fysieke belasting van de botten en gewrichten vermindert. Het neuromusculaire percussietherapie-apparaat helpt spierpijn en -stijfheid te verlichten, verbetert het bewegingsbereik en bevordert de bloedsomloop.

Booster Sport.png
bottom of page