top of page

K-Tape

Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard
De originele K-tape gemaakt door Kumbrink wordt wereldwijd erkend vanwege zijn optimale kwaliteit en prestaties. Accepteer geen vervangers.

 

Kwaliteitscontrole
U kunt pas ontdekken hoe goed een product is en hoe goed het presteert, als u het gaat gebruiken. Het productieproces zorgt ervoor dat de producten altijd voldoen aan de verwachtingen voor kwaliteit en prestaties. U kunt er zeker van zijn dat dit ook geldt voor de gebruikte grondstoffen, aangezien de SGS onze tape streng test. De SGS is 's werelds grootste testinstituut. De testresultaten (RoHS) voor K-Tape gaven aan dat er geen aanvullende, onnodige componenten zijn bij de fabricage.

 

Milieu en duurzaamheid
Onze milieuproblemen op het gebied van afval en conservering zijn zorgvuldig beheerd door de voortdurende inspanningen van biviax, dat het milieucertificaat heeft ontvangen van het Duitse Groene Punt Dual System (Duales System Grüner Punkt) voor K-Tape en Crosstape.

Het voorkomen van productie- en verpakkingsafval, en daarmee het behoud van hulpbronnen en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen, bleef een strategische doelstelling bij K-Tape.

K-Tape My skin.jpg
bottom of page